Zgłoszenie

Basia

Makaron z sosem „Popeye’a”

Głosy:  1/1 8

Składniki:
– 3 garscie szpinaku baby,
– 1 pęczek duży pietruszki,
– 5 ząbków czosnku,
– 6 suszonych pomidorów,
– 200 ml kwasnej śmietany,
– piers z kurczaka,
– łyżka oleju kokosowego,
– sól himalajską,
– dwie szczypty czosnku niedzwiedziego,
– 6 gniazdek makaronu.
Przygotowanie:
Mieso pokrój w paseczki osól , podsmaż na oleju kokosowym aż lekko się zarumieni. Dodaj śmietanę zmniejsz ogien dodaj pokrojoną pokrojone w paseczki pomidory, dodaj obrany szpinak , obrany i pokrojony czosnek dodaj do pozostałych składników. Natkę pietruszki posiekaj i czosnek niedzwiedzi dodaj na sam koniec. Malaron gotuj według instrukcji. Dodaj do sosu i wymieszaj.
Smacznego
Sos to moc witamin wzmacniającą odporność stworzony z myślą dla zdrowia mojej rodziny.