Zgłoszenie

Aneta

Farfalle z sosem

Głosy:  1/1 1

makaron Barilla Farfalle
sos Basilico
1 filet drobiowy
3 pieczarki
1 cebula
1/2 papryki
ząbek czosnku
papryka ostra
zioła włoskie
sol pieprz
do dekoracji ser mozzarella i pomidorek
makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie
przygotowanie sosu..
na patelnie wlewamy odrobinę oliwy .dajemy pokrojony w kostkę filet lekko podsmażamy następnie cebulkę pieczarki i paprykę wszystko oczywiście w kostkę pokrojone przyprawiamy ziołami papryka pieprzem .po ok.10 minutach dodajemy sos z słoika razem mieszamy i zostawiamy na 3 minutki aby wszystko się połączyło i super smakowało.Makaron dajemy na talerz polewamy sosem i dekorujemy według uznania Smacznego naprawdę jest przepyszne