Zgłoszenie

Patrycja

Makaron po bretońsku z nutą fit :)

Głosy:  1/1 20

Składniki :
– makaron Barilla Gnocchi
– puszka białej fasoli
– kiełbasa wieprzowa
– cebula
– czosnek
– koncentrat pomidorowy
– nasiona chia
– przyprawy: majeranek, liść laurowy, pieprz i sól
– świeży pomidor i ogórek

Przepis:
Gdy Cię głód dopadnie srogi i się z głodu splączą nogi.
Wrzuć makaron hop do wrzątku, aby zacząć od początku
Ten makaron to Barilla nim nasyci się Godzilla.
Ugotujmy go al dente niczym Włoszki te fiorente 🙂
Przyda nam się też fasola, każdy zna ją od przedszkola.
Cebulkę i czosnek siekamy, na patelni podsmażamy.
Później dodaj też kiełbasę, oraz koncentratu masę.
Majeranek, liść laurowy, prawie obiad już gotowy.
Podaj też sałatkę zdrową ogórkowo – pomidorową.
Będziesz myśleć „jestem fit” i z sumieniem będzie git 😉
Bo makaron mój kolego dziś pasuje do wszystkiego.
A dla zdrowia chią posyp i SMACZNEGO !